zaterdag 5 oktober 2013

Saturday, 05/10/2013 - New monthly Comic since years in NL.

Finally, after years, a new Dutch monthly comic will appear from January 2014. It's called "Superhelden". Here the publication:

Superhelden terug van weggeweest


Koper Comics start in januari 2014 een nieuwe maandelijkse comicserie onder de titel Superhelden. De titel is een ode aan de oude Juniorpress-uitgave Super-Helden, die in 1999 voor het laatst verscheen.

In de nieuwe Koper Comics-serie barst het uiteraard van de superhelden, waaronder Powerbeast, de creatie van Patrick Velthuis en uitgever Eelco Koper. Naast deze comic van Hollandse bodem bevat de serie Superhelden een verscheidenheid van vertaald werk.

,,Ik wilde vooral comics aanbieden die mijzelf aanspreken, maar die ook een breder publiek verdienen. Daarom hebben we een aantal comics uit Amerika en Engeland vertaald, maar ook een geweldige comic uit Luxemburg”, vertelt Eelco Koper, die al 20 jaar onder zijn eigen label comics publiceert.

De variatie aan comics is groot in Superhelden. ,,We richten ons niet specifiek op een doelgroep. Er staat voor iedereen wel iets leuks in: voor jong, oud, man of vrouw.” Voor 1,99 per (48 pagina tellende) uitgave kun je binnenkort genieten van de avonturen van onder meer Herobear en ik, De Rode Poema, Ultra Duck, Powerbeast, Modderman, Zes-Klapper Gorilla en Savage Dragon.

Het eerste deel zal exclusief op het stripfestival Breda te koop zijn bij de stand van Koper Comics op de eerste verdieping bij de small press

Geen opmerkingen:

Een reactie posten